Skip to content

Rules question · Rule 12.2b · Easy

Can I rake the bunker once my ball is out?

Your ball is out of the bunker and on the putting green. May you smooth your marks in the bunker?

Answer

Yes, and you should

Once your ball is out of the bunker, you may and should smooth the sand. It is part of caring for the course and of good etiquette.

More questions on Rule 12