Skip to content

Rules question · Rule 13.1c · Easy

Can I repair another player’s ball-mark?

On your line of play on the putting green there is a ball-mark left by another player. May you repair it?

Answer

Yes, you may repair any ball-mark on the putting green

You may repair damage on the putting green such as ball-marks, shoe damage or old hole plugs without penalty, no matter who caused it. This also applies if your ball is still off the putting green. You may not, however, repair natural imperfections or aeration holes.

More questions on Rule 13