Skip to content

Rules question · Rule 4.1b · Easy

How many clubs can you carry in golf?

What is the maximum number of clubs you may carry in your bag?

Answer

14

You may start a round with no more than 14 clubs and must never carry more. What counts is what is in your bag, not what you hit.

More questions on Rule 4