Skip to content

Rules question · Rule 22.5 · Hard

Can partners share clubs?

You are playing Foursomes with your partner. You take only one bag with twelve clubs and share them. Is that allowed?

Answer

Yes, in Foursomes and Four-Ball partners may share clubs, up to 14 in total

Normally you must not share clubs with anyone. In Foursomes and Four-Ball partners may do so, as long as they have no more than 14 clubs between them. If they want more, they need separate sets of no more than 14 each.

More questions on Rule 22