Skip to content

Rules question · Rule 14.1b · Easy

Can another player mark my ball on the putting green?

Your ball is on the putting green, and you are still at the other end. May another player mark and lift it for you?

Answer

Yes, if you ask or authorise them

Your ball may be lifted by you or by anyone you authorise. That can be another player or your caddie. You may give that authority in advance for the whole round.

More questions on Rule 14