Skip to content

Rules question · Rule 16.3a · Medium

Plugged ball in a bunker: do I get free relief?

Your ball is buried deep in the sand of a bunker. Do you get free relief?

Answer

No

Relief for an embedded ball only applies in the general area. In a bunker you play it or declare it unplayable.

More questions on Rule 16